Entreprenørgigant velger Ford for tredje gang

25.08.2017

For tredje gang velger en av Norges største anleggsentreprenører nyttekjøretøy fra Ford. Hele 120 Ford Connect og tre Ford Custom ble nylig overlevert til Risa entreprenør på Bryne i Rogaland.

I løpet av oktober vil ytterligere 12 Ford Ranger pickuper bli levert.

- Med denne ordren har vi de siste 10 årene levert mer enn 630 nye Ford til Risa. Dette er kjøretøy som blir brukt i anleggsbransjen og får mye juling. Vi er selvsagt veldig fornøyd med at en så stor aktør er så fornøyd med Ford at de velger oss gang etter gang. Dette er et kvalitetsstempel for våre Ford-modeller, sier daglig leder Arve Edland hos Kverneland Bil Bryne AS, som har inngått den store bilavtalen.

Tåler mye røff bruk

Risa er en av landets største anleggsentreprenører. De jobber blant annet med utbygging av infrastruktur for vei, energi, grunnarbeid for boliger og næringsbygg, samt drift og vedlikehold.

De i alt 135 Ford-kjøretøyene som Kverneland Bil Bryne leverer må derfor ifølge Edland forberede seg på tøff bruk over lang tid.

- For en entreprenør handler et bilvalg primært om tre ting: Bilene må ha en kvalitet som gjør at de tåler tøff bruk og generelt sett ha svært lite feil. Samtidig er det viktig at de som bruker bilene trives i dem og at de opplever at de har gode kjøreegenskaper. Husk at dette er arbeidsplassen til mange ansatte hver eneste dag. Alt dette må de også få til en pris som er konkurransedyktig, forklarer Edland.

Akkurat nå har Risa-konsernet rundt 250 Ford kjøretøy i daglig bruk.Avgjørende med god service


Edland forklarer at også rask og god service er viktig.


- Vi skal fortsatt gjøre vårt ytterste for at våre kunder opplever vår service som bedre enn alle andre. Det er helt avgjørende for både små og store kunder og øker selvsagt sjansen, som i tilfelle Risa, at de kommer tilbake til oss når de skal ha nye leveranser sier Edland hos Kverneland Bil Bryne.


Konsernsjef: Bra på kvalitet, pris og de ansatte elsker bilene


Ifølge konsernsjef i Risa, Bjørn Risa, er de også veldig godt fornøyd med den nye Ford-avtalen.


- Vi har hatt en praksis om at vi skal forholde oss til færrest mulig partnere. Det gir oss mindre administrasjon rundt bilholdet. Valget av Ford igjen er både fordi de leverer bra kvalitet, de ansatte trives med bilene som arbeidsplass og de tilbyr konkurransedyktige priser. Den service og oppfølging vi har fått i alle disse årene har også vært svært bra, sier Bjørn Risa.

Har gitt ett rimelig bilregnskap

Han mener deres lange forhold til Ford og Kverneland Bil Bryne har vært bra for bedriften.

- Det er ingen tvil om at vi har hatt et rimelig bilregnskap og et svært godt forhold til vår Ford-forhandler. Det er faktisk like enkelt å få utlevert 135 biler som det hadde vært og kjøpt tre. De relasjonene vi har hatt – og har – til Kverneland Bil er verdt veldig mye, sier konsernsjefen.

Rekordsalg i Norge, størst i Europa

Ford Motor Norge har aldri solgt flere nyttekjøretøy enn de gjorde i løpet av årets første 7 måneder. Hele 2781 nyttekjøretøy ble registrert i denne perioden ifølge Opplysningsrådet for Veitrafikken. Ingen selger heller flere nyttekjøretøy i Europa enn Ford.

- Det er selvsagt svært gledelig at stadig flere bedrifter og privatkunder velger Ford når de skal kjøpe nyttekjøretøy. Veksten vi opplever skyldes at Ford aldri har hatt et bedre sortiment av nyttekjøretøy, både med hensyn til komfort, funksjonalitet, kjøreegenskaper og ikke minst konkurransedyktige priser. Med dette som utgangspunkt er vår målsetning en ytterligere vekst, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.


Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer