Nå lanseres Ford Transit Custom med høyt tak

26.09.2013

Ford Motor Norge AS - 26-09-2013 14:53

Ford annonserer nå at Transit Custom kommer med høyt tak, noe som gir 20% mer lastevolum enn dagens utgave med lavt tak. Den nye modellen lanseres senere i år.

Den nyeste versjonen av Årets internasjonale varebil har 370 mm høyere tak, som øker avstanden fra gulv til tak til 1,77 meter og gir et maksimalt lastevolum på 8,3 m3 (med hel skillevegg).

Denne modellen er unik i klassen på grunn av en takkonstruksjon i metall, en løsning som gir økt styrke og stabilitet - enn tak laget av komposittmaterialer og muliggjør takgrind og taklast på 100 kg.

- Dette er en Transit Custom – med samme design, økonomi og slitestyrke som modellen med lavt tak - pluss det verdifulle ekstra lastevolumet, sier Per Gunnar Berg, salgsdirektør ved Ford Motor Norge. - Vi sørget også for at det forhøyede taket har alle de smarte oppbevaringsplassene som kundene våre har etterspurt.

Leveringen av Transit Custom med høyt tak starter senere i år, og kundene vil ha de samme alternativene som med lavt tak, inklusive kort og lang akselavstand og et vidt spekter av totalvekter, drivlinjer og karosserityper.

I likhet med modellene med lav takhøyde har modellene med høyt tak best-i-klassen lasteplass og klassens bredeste sidedør, som muliggjør innkjøring av tre lastede Europaller både i modellen med kort og med lang akselavstand.

Innovative lasteplassfunksjoner omfatter:

·         Lasteluke i skilleveggen åpner opp for å laste gjenstander med en lengde på opptil tre meter som kan fraktes trygt inne i bilen. (3,4 meter med lang akselavstand)

·         DIN- og ISO-godkjente lastesikringskroker er flyttet til sideveggene for å oppnå optimalt anvendelig gulvareal og fullstendig rengjøring av gulvet

·         Skreddersydd, hel gulvplate sikrer økt levetid og enkel rengjøring

·         Ultrasterk LED lasterombelysning med fire høyytelses LED-enheter

Transit Custom med høyt tak har også fremragende drivstofføkonomi, med CO2-utslipp på 178 g/km* med den forbedrede 2,2-liters Duratorq TDCi dieselmotor med Auto-Start-Stop. Også eierskapskostnader er redusert med klassens lengste serviceintervall på to år eller 50.000 km.

Transit Custom er det eneste kjøretøyet i sin klasse som har oppnådd det maksimale antall av fem stjerner i Euro NCAPs sikkerhetsgradering. Modellen med høyt tak tilbyr dessuten avanserte Ford-teknologier som SYNC med Nødhjelpassistanse, ryggekamera, akselerasjonskontroll, automatisk styring av nær- og fjernlys, filskiftevarsling og føreroppmerksomhetsovervåkning.

 

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer