Europeiske Ford-sjåfører får nye apper inklusive TomTom og

Hotels.com

10.09.2013
Ford Motor Norge AS - 10-09-2013 09:00

Ford lanserer nå en serie nye apper som vil gjøre at sjåføren ved hjelp av Ford SYNC med AppLink blant annet kan spørre etter veien, søke opp et hotell eller finne en parkeringsplass. 

TomTom-navigasjon eller Hotels.com, et bestillingssystem for hotellrom, er blant appene som nå kan integreres i Ford SYNC med AppLink, der sjåføren kan bruke apper mens de kjører ved hjelp av stemmen. I forbindelse med IFA, den store elektronikkmessen i Berlin, opplyser Ford at de nå gjør et større antall apper tilgjengelige for sine kunder.

De nye appene øker utvalget av apper, som allerede inkluderer den ledende musikkstrømmetjensten Spotify, Kaliki; Glympse, som lar Ford-sjåføren dele sin posisjon med familie og venner gjennom stemmestyring; og Aha, som bruker cloud-tjenesten til å aktivere internettbasert underholdning og informasjon.

- Ford SYNC AppLink gir sjåføren mulighet til å integrere utstyr og apper de kjenner inn i egen bil. Sjåføren vil blant annet kunne kontrollere musikk, informasjon, lydbøker og navigasjon, finne en parkeringsplass eller reservere et hotellrom uten å slippe rattet med hendene og veien med øynene.

Nye Ford EcoSport SUV vil være blant de første Ford-kjøretøyene i Europa som kan leveres med Ford SYNC med AppLink.

De nye appene som annonseres på årets IFA-messe omfatter også

·  Audioteka, der sjåføren kan laste ned og lytte til bøker fra en virtuell bokhylle.

·  Hotels.com gjør det mulig å bestille hotellrom i over 220.000 hoteller over hele verden.

·  Cityseeker fra Wcities leverer omfattende byguider, der det er mulig å finne fram til interessante steder og aktivere byturer med GPS-guiding.

·  Med Eventseeker fra Wcities får brukeren oppdatert informasjon om ting som skjer i området der de befinner seg, fra konserter til utstillinger og foredrag.

·   AskWiki svarer på spørsmål de i bilen måtte ha gjennom internettkontakt med blant annet det nettbaserte leksikonet Wikipedia.

Dette er bare en sped begynnelse på tilgang av apper med et omfang som er minst like stort som det ens egen mobiltelefon har tilgang til.

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer