Ford priser varebilen Transit Connect og flerbruksbilen Tou

28.08.2013
Ford Motor Norge AS - 27-08-2013 15:12

I disse dager offentliggjøres prisene på Connect-serien og forhåndssalget starter.

Connect-serien består av personbilen Tourneo Connect i kort versjon og Grand Tourneo Connect i lang versjon med henholdsvis 5 og 7 seter og skyvedører på begge sider. Varebilen Transit Connect kommer også i kort og lang versjon og har varerom på henholdsvis 2,9 og 3,6 kubikkmeter og maksimal nyttelast på 1000 kg. Tourneo Connect leveres i utstyrsvariantene Ambiente, Trend og Titanium og Transit Connect har utstyrsmodellene Ambiente og Trend.

Varebilen har et motorprogram som består av en 1.6-liters TDCi dieselmotor i tre effektversjoner og en 1.0- og 1.6-liters EcoBoost bensinmotor på 100 og 150 HK. Person- bilen Tourneo Connect har samme motorprogram med unntak av 150-hesters EcoBoost-motor.

Prislistene som nå er sendt ut viser at den rimeligste Tourneo Connect Trend, 1,0-liters Ecoboost med 100 HK er kr 266.400,-. 1.0-liters.EcoBoostmotoren er nå for 2. året på rad er kåret til «Årets Internasjonale motor».

Den rimeligste varebilen med samme spesifikasjoner som personbilen har en prislapp på kr. 186.300. Her kommer det et pristillegg på 1000 kroner for en 1.0-liters EcoBoost-motor.

- Reaksjonen både fra media og kunder som har studert de to nye modellene er meget positive, forteller Steve Kimber, administrerende direktør for Ford Motor Norge. – Ikke minst høster utseende mye ros som moderne og attraktiv og virkelig profilerende for dem som bruker kjøretøyene i næring. Vi får også mange komplimenter for kjøretøyenes funksjonalitet som lavt drivstofforbruk, god plass, kvalitet og alt det teknologiske utstyret som er tilgjengelig.

Et interessant poeng for Transit Connect og Tourneo Connect er at de begge bygger på de sterke egenskapene til Transit, som er konstruert som en meget driftssikker, komfortabel og velutstyrt varebil fra bunnen av, mens de fleste konkurrentene har utviklet en varebil basert på en personbilmodell. Forskjellene i konstruksjonsstyrke, driftssikkerhet og varighet både for Transit Connect og Tourneo Connect vil uten tvil vise seg etter noen års bruk, fastslår Kimber.  

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer