Nye Ford Ranger vant prisen "Årets internasjonale pickup 20

08.11.2012
Ford Motor Norge AS - 06-11-2012 11:39

Nye Ford Ranger er tildelt prisen "Årets internasjonale pickup 2013”. Samtlige medlemmer av juryen hadde nye Ranger som sitt førstevalg, der de la vekt på ytelser på og utenfor allfarvei, sterk motorserie, nyttelast, tilhengervektkapasitet og sikkerhet.

Ranger vant prisen etter omfattende testing på Millbrook Proving Ground i England, der den oppnådde 47 poeng, mer enn det samlede poengantallet for bil nr. 2 og 3 - Isuzu D-Max og Volkswagen Amarok i kåringen. Juryen består av europeiske fagpressejournalister med nyttekjøretøy som spesialitet, og er den samme som velger «Årets internasjonale varebil». Norsk medlem av juryen er journalist Torbjørn Eriksen i fagtidsskriftet «Anlegg og Transport».

Nye Ford Ranger finnes i tre fleksible førerhusvarianter  – Single Cab, Rap Cab og Double Cab – som er blant de rommeligste i klassen og kundene kan velge mellom tre kraftige og drivstofføkonomiske Duratorq TDCi dieselmotorer. I Norge tilbys Ford Ranger med  firehjulstrekk, manuell eller automatisk girkasse og som en ekte «off-road’er» med reduksjonsgirkasse på både automat og manuell.

- Ford Ranger egner seg like godt for hardt arbeid som for trygg og komfortabel fritidstransport, og kundene vil umiddelbart sette pris på nye Rangers fantastiske fremkommelighet og komfort, sier Per Netland, salgsdirektør for nyttekjøretøy hos Ford Motor Norge. - Den prestisjetunge prisen Ford Ranger nå er tildelt er en klar erkjennelse av det arbeidet vårt globale utviklingsteam har utført - og det er mye mer å se frem til nå som nye Transit Custom er på vei inn i det norske markedet og nye Transit Connect og 2-tonns Transit lanseres i løpet av 2013, fastslår Netland.

Nye Ranger er en helt ny utgave, og byr nå på klasseledende nyttelast og tilhengerkapasitet - sammen med innovative nye komfort- og førerassistanseutstyr og funksjoner; og er den første og eneste pickup som har oppnådd Euro NCAP’s 5 stjerner for sine sikkerhets- og kollisjonsegenskaper.

Ford har i år også vunnet "Årets internasjonale varebil 2013” for nye Transit Custom, mens den 1.0-liters tre-sylindrede EcoBoost bensinmotoren ble kåret til "Årets internasjonale motor 2012”.

Nye Ford Ranger er allerede i salg på all de europeiske hovedmarkedene, inklusive det norske.

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer