Ford med ny 5- og 7-seters Tourneo Connect

17.09.2012

Ford Motor Norge AS - 17-09-2012 14:12

Ford lanserer nå en ny generasjon Connect personbiler innen varemerket Tourneo med en kombinasjon av plass, fleksibilitet og komfort, der nye Tourneo Connect og 9-seteren Tourneo Custom sammen danner et revitalisert bilprogram.

- Fords Tourneo-program gjennomgår en radikal fornying, ledet an av den stilige Tourneo Custom, fulgt av Tourneo Connect og ytterligere spennende produkter er underveis, sier Per Netland, salgsdirektør for nyttekjøretøy hos Ford Motor Norge.

- Dette er fleksible biler - som kunder  på jakt etter muligheten for å kunne ta med seg omfangsrikt fritidsutstyr som sykler eller fiskeredskap - vil velge.

Nye Tourneo Connect går dermed inn i Fords personbilprogram som en praktisk og prisgunstig familiebil med god plass og stor fleksibilitet.

Med et dynamisk og moderne utseende er Tourneo Connect en bil som skiller seg fra mengden. En stilig kupé med omfattende utstyr bidrar til et attraktivt og komfortabelt førermiljø.

Tourneo Connect vil bli tilgjengelig i to versjoner – 5-seteren Tourneo Connect og 7-seteren Grand Tourneo Connect – biler med fremragende praktiske løsninger for firmakunder og aktive familier, med skyvedører bak og meget fleksible seteanordninger.

Tourneo Connect tar mål av seg til å levere klassens beste drivstofføkonomi gjennom blant annet en serie nybygde og moderne bensin- og dieselmotorer og Ford ECOnetic Technologies.

Nye Tourneo Connect vil komme i salg 2. halvår  2013

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser