En ny global Transit-generasjon.

12.09.2012

Ford Motor Norge AS - 11-09-2012 18:12

Ford lanserer nå en ny generasjon Transit og Transit Connect som er utviklet under den globale produktstrategien “One Ford”.

- De nye produktene vil transportere mer, yte bedre, vare lenger og koste våre kunder mindre å bruke – slik Ford Transit har gjort i snart 50 år, sier Per Netland, salgsdirektør for nyttekjøretøy hos Ford Motor Norge AS. - Denne enestående lanseringen av to helt nye Transit-modeller på en gang vil forsterke Fords lederposisjon som global leverandør av nyttekjøretøy og tilhørende service, sier Netland.

Lanseringen av den nye generasjonenen Transit og Transit Connect er en viktig del av Fords plan om en fullstendig fornyelse av sitt nyttekjøretøyprogram innen utgangen av 2013.

Med de nyeste globale plattformene vil de nye modellene levere neste generasjon nyttekjøretøy med klasseledende egenskaper på en rekke områder som er viktige for den profesjonelle bilbrukeren.

Nye Ford Transit erstatter  3,5 tonn og 4,6 tonns serien av dagens Transit. Med tøffe, funksjonelle og profesjonelle løsninger vil nye Transit gi brukere av mellomtunge nyttekjøretøy bedre kapasitet og større fleksibilitet.

I pakt med godt etablert Transit-tradisjon leveres de nye modellene i en omfattende serie karosseri-, modell- og utstyrsvarianter, med flere akselavstander, takhøyder og dørkombinasjoner med tanke på de ekstremt varierende oppgavene disse kjøretøyene skal ivareta

I Europa vil den nye Transit-serien ha forhjulsdrift, bakhjulsdrift og firehjulsdrift, drevet av den nyeste generasjonen 2,2-liters Duratorq TDCi dieselmotor. Flere takhøydeversjoner er også tilgjengelig, inklusive en unik versjon med lavt tak tilpasset varelevering på steder med lav takhøyde.

Den elegante nye Ford Transit Connect vil representere en helt nye standard i klassen for nyttekjøretøy under ett tonn, med økt lasteevne, lave eierkostnader og driftssikkerhet.

Også Transit Connect har kort og lang akselavstand, med klassens mest fleksible og funksjonelle lasterom kombinert med innovativt utstyr som øker produktiviteten. Transit Connect har også Fords nyeste lav-CO2-drivlinjeteknologi som gir klassens beste drivstofføkonomi. Motorserien består av høyeffektive og nykonstruerte diesel- og bensinmotorer.

Den nye modellen har funksjonell førerplass med personbilaktig design og mange praktiske løsninger, og tilbyr det nyeste førerassistanseutstyr.

Ford Transit har etablert et legendarisk ry for tøffhet og driftssikkerhet, og de nye globale produktene er konstruert for å videreføre denne tradisjonen. Nye Transit og Transit Connect har vært gjennom Fords ultrakrevende tester for nyttekjøretøy med flere millioner kilometer i testlaboratorier, på testbaner og i daglig bruk i utvalgte kunders bilflåter. Målet har vært å dokumentere varighet- og driftsikkerhetsstandarder som innfrir moderne og høyst varierte nyttekjøretøybrukeres forventninger og behov.

- Våre nye Ford Transit-produkter vil rett og slett være skreddersydde for oppgavene de vil bli stilt overfor, fastslår Netland. - Dette er de sterkeste, mest kapable og mest effektive nyttekjøretøy Ford har bygget - rett og slett et nytt kapittel i Transits lange suksesshistorie.

Salget av de 2 nye Transit-modellene vil starte høsten 2013, mens Transit Custom og Tourneo Custom vil komme i salg allerede i høst.

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser