Ford Focus til topps i juni.

04.07.2012

Ford Motor Norge AS - 03-07-2012 16:56

Med en markedsandel på 4,7 % inntok Ford Focus en suveren 1. plass på den norske registreringsstatstikken i juni. Ifølge Opplysningsrådet for Veitrafikken er det hele 1,3 %-poeng foran Golf og 1,7%-poeng foran Toyota Avensis.

Med 516 biler i juni hadde Focus en fremgang på hele 58,8% i forhold til juni i fjor, mens hittil i år er fremgangen på 37,2% For bilsalget totalt sett var utviklingen i juni en vekst på 6,8%, mens i perioden januar til juni var veksten bare på 1,2%.

Men den klare førsteplassen til Focus er ikke den eneste gode nyheten for den norske Ford-organisasjonen i juni. I tillegg viste OFV-tallene at Ford Focus har inntatt 2. plassen hittil i år på modellstatistikken. I tillegg har merket gjenerobret 3. plassen med en markedsandel på 10,1% i juni. 

For varebil leverte Ford 10,5% markedsandel i juni, og Nye Ranger har begynt å klatre på registreringsstatistikken. For biler i alt beholder Ford 3. plassen på OFV-statistikken..

- Det er mange grunner til at vi har denne klare framgangen, sier Steve Kimber, nyansatt administrerende direktør for Ford Motor Norge. – For det første har vi gjennomgående skapt et designuttrykk som norske – og europeiske – bilkjøpere åpenbart liker.

Det samme gjelder kjøregleden, som er blitt noe av signaturen for Fords personbiler.

Det er heller ingen tvil om at den nye 1,0-liters EcoBoost-motoren har slått meget godt an i Norge, noe som gir oss virkelig grunn til fremtidsoptimisme med tanke på den utvidede bruken av denne motoren også i andre Ford-modeller i tiden fremover. Jeg synes også det er grunn til å trekke frem det brede utvalget av avansert teknologi og sjåførassistanse allerede fra småbilklassene og oppover, fastslår Kimber.

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser