Ford tilbyr Ford Assistanse på livstid!

04.05.2012

Ford tilbyr Ford Assistanse på livstid, uavhengig alder og km-stand. Dermed vil alle kunder få assistanse døgnet rundt ved driftsstans og uhell i hele Europa, så lenge de har bilen. Dette er hovedinnholdet i utvidelse av Ford Assistanse fra den norske Ford-organisasjonen.

Assistanseprogrammet har et sterkt innhold og Ford-eiere kan forvente bistand ved følgende hendelser:

  • Driftsstans (inkludert starthjelp hjemme)
  • Ulykke (inkludert selvforskyldt)
  • Innbrudd
  • Hærverk
  • Flatt batteri
  • Tap og mangel på drivstoff (inkludert feilfylling)
  • Dekkskade (inkludert selvforskyldt)
  • Sikkerhetsrelatert feil ved setebelter, vindusviskere, retningslys, front- og baklys.

Alle nye Ford personbiler og lette nyttekjøretøy leveres med Ford Assistanse som gjelder frem til første service. Når denne blir utført hos et autorisert Ford-verksted i henhold til anbefalte service- og vedlikeholdsprogram og nødvendige reparasjoner utføres, vil kjøretøyet få fornyet assistanseprogrammet med 12 måneder. Skulle vedkommende unnlate å gi bilen driftsettersyn hos et autorisert Ford-verksted og dermed miste retten til assistanse, vil tjenesten reaktiveres når neste driftsettersyn foretas hos et autorisert Ford- verksted.

- Når vi kan gi en så omfattende assistanse, skyldes det våre erfaringer med riktig vedlikeholdte biler. En riktig vedlikeholdt Ford er det sjelden eller aldri noe problem med, sier Per Gunnar Berg, direktør for servicemarkedet hos Ford Motor Norge AS.

- Våre teknikere kan Fords produkter bedre enn noen andre, de har det spesialutstyret som skal til, og de bruker alltid de delene som passer eksakt og gir best resultat på Fords biler. Med tanke på vårt prisløfte er det heller ingen fare for at Ford-verkstedet ikke har konkurransedyktige betingelser, lover Berg.

Med tilbudet om assistanse som en følge av vedlikehold håper vi å stimulere Ford-eiere til å passe på å gi bilen den årlige helsesjekken også når den begynner å trekke på årene, sier Berg. – Det, legger han til, vil ikke minst eieren selv tjene på.

Utvidelsen av Ford Assistanse leveres i samarbeid med Viking Redningstjeneste AS. Vår organisasjon er stolte og entusiastiske over samarbeidet med Ford Motor Norge og vi vil gjøre vårt ytterste for at Ford- eiere uansett bilalder og km-stand blir ivaretatt på en utmerket måte forteller Adm.direktør i Viking Redningstjeneste, Hans Petter Semmelmann. Ford organisasjonen viser med dette sterke produktet at de mener alvor når de sier "Ford Cares", fastslår Semmelmann.

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser