Ford Kuga ladbar hybrid salgsvinner i Europa

13.10.2022

Ford Kuga ladbar hybrid er den klart mest solgte ladbare hybriden i Europa første halvår 2022. I dag annonserte Ford at bestselgeren kan fås med en eksklusiv «Black Package» – en stylingpakke som gir Kugaen et helt unikt preg.

Mer enn 23 000 nye Kuga ladbar hybrid er levert ut til europeiske kunder i første halvår – noe som er 28 % mer enn den nest mest solgte ladbare hybriden. Kuga ladbar hybrid ble også den mest solgte ladbare hybriden i 2021.

– Fords mål er at det innen 2035 skal være null utslipp fra Fords bilsalg i Europa. I den overgangsfasen vi nå er inne i, så fyller allikevel ladbare hybrider en viktig funksjon. Den kan kjøres helelektrisk på all småkjøring i hverdagen, og du er ikke like avhengig av gode lademuligheter – om du for eksempel skal på langtur. Som den mest solgte ladbare hybriden i Europa er beviseligKuga ladbar hybrid derfor fremdeles det beste valget for mange, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

Den svært romslige og sporty Ford Kuga ladbar hybrid har en helelektrisk rekkevidde ved kombinert kjøring på opptil 65 km og opptil 87 km ved bykjøring. Det betyr at mye av kjøringen kan gjøres helelektrisk. Energibruken fra 14,4 - 15,9 kWh/100 km WLTP er også ifølge en Ford-analyse lavere enn hos de viktigste konkurrentene.

Sjåføren kan selv bestemme når bilen skal kjøre elektrisk. Dette gjøres ved hjelp av kjøremodusene "EV Auto", "EV Nå", "EV Senere" og "EV Lading". Med EV Auto vil Kuga ladbar hybrid kjøre mest mulig energieffektivt, uavhengig av kjørescenario.

Ny eksklusiv svart stylingpakke gir Kuga ST-Line et unikt preg

Nå introduseres også Kuga ST-Line Black Package. Dette er en eksklusiv stylingpakke til ST-Line som gir Kuga et helt unikt preg – med en rekke sorte detaljer i fokus. Den inkluderer et sort tak, sorte lakkerte detaljer på sidespeil, sort spoiler, sort innramming rundt tåkelys, sort Kuga-logo på bakluken og 20 tommers sorte Ford Performance aluminiumsfelger.

Nytt frontsete – sertifisert av uavhengig organisasjonen for rygghelse

Nå får også alle Kuga-kunder tilbud om et nytt komfortsete som er sertifisert av den uavhengige tyske organisasjonen for rygghelse «Aktion Gesunder Rücken» (AGR). De 18-veis justerbare forsetene kan tilpasses personens sittestilling - i stedet for at personen må tilpasse seg setet. Dette er et krav for å bli sertifisert av AGR.

AGR-sertifiseringen blir gitt av en uavhengig ekspertkomite fra ulike medisinske felt. Deres ønske er å hjelpe kunder med å finne produkter som er bra for ryggen. Smerter nederst i ryggen er en av de vanligste grunnene til uførhet globalt. En studie har vist at 63 % av sjåfører hadde ryggsmerter som gikk ut over deres daglige aktiviteter.


Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer