Ford viser nye B-MAX i Genève

01.02.2012

Når Ford Motor Companys president Alan Mullaly tar turen over til en europeiske bilutstilling for å lansere en ny bil, da er det en begivenhet med høy nyhetsfaktor. Og det er nettopp det som skjer på den kommende bilutstillingen i Genève i mars når Ford lanserer sin nye globale småbil B-MAX.

Ett av høydepunktene på årets internasjonale bilutstilling I Geneve, som åpner i mars, blir uten tvil lanseringen av produksjonsutgaven av Fords nye småbil B-MAX. Så viktig er dette at avdukningen foretas av Alan Mullaly, president og administrerende direktør for Ford Motor Company, som har tatt turen til Genève for anledningen.

Ifølge forhåndsmeldingene er det gode grunner for ekstra oppmerksomhet. Dette er, sies det, en bil som vil sette nye standarder i småbilklassen, både når det gjelder unik design og klasseledende teknologisk utstyr. De var for øvrig i Genève forløperen til B-MAX ble lanser som konseptbil for ett år siden.

B-MAX kombinerer spennende innovative design med utstyr som hittil bare hare vært å finne på langt større biler og mer påkostede biler, sier Stephen Odell, styreformann og administrerende direktør for Ford of Europe. – Dette er en helt ny bil, som er Fords svar til et økende antall kunder som vil ha mye mer fra sin småbil.

Blant annet representerer B-MAX en helt ny tilnærming til dørkonstruksjon. Dette har resultert i en vid åpen tilgang til førerplassen, passasjerplassene og bagasjen, med en midtstolpe som er integrert i dørene. B-MAX vil også by på overlegent håndverksarbeid og materialer av en kvalitet som vanligvis ikke er å finne i en bil i denne klassen. Dertil kommer en fleksibel seteløsning og klasseledende bagasjeplass.

Til motorprogrammet for B-MAX hører Fords nye 1.0-liters EcoBoost bensinmotor med sin avanserte kombinasjon av effekt og energieffektivitet, og Duratorq TDCi dieselmotorer.

Ford B-MAX kommer i salg i Europa senere i 2012. Ytterligere detaljer om bilen vil bli offentliggjort nærmere lanseringen.

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser