COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

01.10.2013

Ford Mustang er kåret til den klassiske bilen flest europé

Ford Motor Norge AS - 30-09-2013 15:46

Ford Mustang er Europas mest ønskede klassiske bil. Det viser en undersøkelse blant over 75.000 brukere av nettportalen AutoScout24.

37% av dem som deltok oppga Ford Mustang som den klassiske bilen de helst vil eie. Mustang, som snart kommer i salg i Europa, var klar vinner av undersøkelsen, foran BMW M1 (20%) og Volkswagen Boble (11%).

- Ford Mustang er mer enn en bil, den bidrar til en egen livsstil sier Steve Kimber, administrerende direktør for Ford Motor Norge. - Mustang har simpelthen vært en fundamental del av den globale bilkulturen i snart 50 år, og er en av verdens mest gjenkjennelige biler.

Kimber kunne ellers fortelle at Mustang Customizer – et nettsted med blant annet en nedlastbar app – allerede har tiltrukket seg over 500.000 besøk fra Europa. Siden lanseringen i fjor har over 4,5 millioner personer fra 49 land besøkt Mustang Customizer.

Tilgjengelig både for iOS og Android telefoner og nettbrett lar appen Mustang-entusiastene blant annet bygge drømmebiler (over 2,3 millioner har allerede gjort det), tjene poeng og merker for hver bil de bygger og laste ned bakgrunnsbilder av Mustang.

Mustang feirer 50-årssjubileum i 2014 og Ford har lansert en ny “Mustang Countdown”-serie av videoer for å rette oppmerksomheten mot den ikoniske sportsbilen og dens tilhengere fra hele verden.

Den første vidoeen – Where It All Started: The Mustang 1 ConceptMustang web portal.

Mustang ble lansert i 1964 og har inspirert millioner av mennesker med en livsstil de kunne strekke seg etter. Så er også Mustang en bil som får entusiastenes hjerter til å banke raskere og sterkere.Nyheter