COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

22.10.2012

Fiesta mest solgte småbilmodell i Europa, Ford nest mest so

Ford Motor Norge AS - 21-10-2012 22:45

Ford Fiesta gikk nok en gang til topps som Europas mest kjøpte småbil i september, i 3. kvartal og i årets ni første måneder i henhold til ferske tall fra JATO, Dynamics, verdens ledende leverandør av bilbransjedata.

I henhold til JATO Dynamics ble det solgt 31.468 Ford Fiesta i september, 66.603 i 3. kvartal og 238.345 enheter i årets ni første måneder - mer enn 27.000 flere biler enn dens nærmeste rival. I samme perioder var Fiesta Europas nest mest solgte bilmodell alle bilmodeller sett under ett.

- Tallene taler for seg selv, sier Steve Kimber, administrerende direktør for Ford Motor Norge. - Fiesta er en fantastisk bil og fortsetter å tiltrekke seg kunder over hele Europa.

I disse dager ankommer en ny Fiesta-generasjon salgslokalene til våre forhandlere. Nykommeren har enda mer avansert teknologi, inklusive den prisbelønte og meget populære 1,0-liters EcoBoost bensinmotoren.

I meldinger datert 18. oktober bekrefter både JATO Dynamics og den europeiske bilprodusentsammenslutningen ACEA at Ford er Europas nest mest solgte personbilmerke i september og i årets ni første måneder.Nyheter