COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

04.07.2012

Ford Focus til topps i juni.

Ford Motor Norge AS - 03-07-2012 16:56

Med en markedsandel på 4,7 % inntok Ford Focus en suveren 1. plass på den norske registreringsstatstikken i juni. Ifølge Opplysningsrådet for Veitrafikken er det hele 1,3 %-poeng foran Golf og 1,7%-poeng foran Toyota Avensis.

Med 516 biler i juni hadde Focus en fremgang på hele 58,8% i forhold til juni i fjor, mens hittil i år er fremgangen på 37,2% For bilsalget totalt sett var utviklingen i juni en vekst på 6,8%, mens i perioden januar til juni var veksten bare på 1,2%.

Men den klare førsteplassen til Focus er ikke den eneste gode nyheten for den norske Ford-organisasjonen i juni. I tillegg viste OFV-tallene at Ford Focus har inntatt 2. plassen hittil i år på modellstatistikken. I tillegg har merket gjenerobret 3. plassen med en markedsandel på 10,1% i juni. 

For varebil leverte Ford 10,5% markedsandel i juni, og Nye Ranger har begynt å klatre på registreringsstatistikken. For biler i alt beholder Ford 3. plassen på OFV-statistikken..

- Det er mange grunner til at vi har denne klare framgangen, sier Steve Kimber, nyansatt administrerende direktør for Ford Motor Norge. – For det første har vi gjennomgående skapt et designuttrykk som norske – og europeiske – bilkjøpere åpenbart liker.

Det samme gjelder kjøregleden, som er blitt noe av signaturen for Fords personbiler.

Det er heller ingen tvil om at den nye 1,0-liters EcoBoost-motoren har slått meget godt an i Norge, noe som gir oss virkelig grunn til fremtidsoptimisme med tanke på den utvidede bruken av denne motoren også i andre Ford-modeller i tiden fremover. Jeg synes også det er grunn til å trekke frem det brede utvalget av avansert teknologi og sjåførassistanse allerede fra småbilklassene og oppover, fastslår Kimber.Nyheter